Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
ale było by fajnie gdyby to TROLE I CZARNE WOŁGI DZIECI PORYWAŁY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Caroline zostaje porwana przy pomocy osobiście występującego wcześniej w prowadzonej sprawie Sędziego Trygve Øydne z Drammen i innych...

cyt.
Przesłano 23 kwi 2008
Caroline jest porwana 03:33 przez policję i "ochrony dzieci" w Drammen z pomocy sędziego Trygve Øydne. Trygve Øydne działał jako sędzia w tej samej sprawie dwa razy. Oświadczył, że właściwy - mimo, że oprócz tego, że sędzia w Drammen miasta sądu jest przybrany ojciec wypłacane przez "Służby Ochrony Dzieci" (CPS). Sędzia jest skorumpowany. On wie, że Caroline była przerażona o podejmowanych przez CPS; ona nie droga do szkoły, miała koszmary i zachorował. Mimo, że niech CPS podjąć Caroline. Caroline CPS narkotyki, i nie pozwolił mi zobaczyć te papiery. Adwokaci poprosili, aby zobaczyć na moich papierach i nie wrócił do nich. 6 Lawers zaangażowani i nie pomógł mi. Są to prawnicy, którzy zwracają się przeciwko własnym klientom: - Grape Harald Drevland firma Prawnik & Grape, Oslo - KNUT Mannsåker, prawnik firma Mannsåker & Flatebø, Bergen - TONE Norderva, Oslo - SVEIN Duesund , Drammen - ASE Schei, Drammen - Anne-Catrin Vogt, Drammen Więcej informacji o CPS skorumpowanych Norwegii i systemu prawnego, chroniony przez rząd i parlament, wideo, który pokazuje, Caroline, gdy dowiedziała się, że prokuratura zajmie tutaj daleko, nie było zatrzymał się tu na YouTube (bez powodu). Parlament / Rząd / Władze handel Kierowca dziecko. jako podatnicy mają płacić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
tacy sa wspaniali bo maja rope i moga sobie pozwolic na taki luksus lamania praw czlowieka i nie liczenia sie z innymi krajami tak jak Chiny wszyscy wiedza co robia i nikt nic z tym nie robi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a Polacki maja dobre piwo i wódkę
może niech spróbują to komuś sprzedać
gdzie w Zanzibarze
i też będą mieli dudki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Zastanawia mnie po jakiemu to jest? Może ktoś przetłumaczy??

Wydaje mi się że powodem zabierania dzieci był analfabetyzm rodziców jak widzę takie twory....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
WIESŁAW CZEPIEL
(WIESIO92)
Wiking
Ja w tamtym roku 25 kwietnia byłam świadkiem ,jak sąsiadom zabrano dzieci ,ich syna zabrano ze szkoły widziałam to bo syna odwoziłam ,chciał porozmawiać z moim synem nie pozwolono mu ,prosto ze szkoły poszłam do sąsiadki własnie tej co odebrano dziecko ,zdażyłam do niej wejsc i zaraz była policja po cywilnemu ,musiałam opuścić jej mieszkanie ,jeszcze mnie tylko poprosiła żebym ubrała jej córke i zaprowadziła do przedszkola wtedy policjant zagrodził droge i stwierdził że dziecko już do przedszkola nie pójdzie ,jak wychodziłam w drzwiach spotkałam 7 pań z BV ,posiedzieli u niej 3 godziny i zabrali też córke ,powiadomiłam jej męża bo był w pracy o niczym nie wiedział jak przyjechał chciał wejsc do swojego mieszkania nie pozwolono po 10 minutach podjechał samochód z policja bez zadnych wyjasnien kazano mu oddac telefon i skuto go w kajdanki ,prosilismy zeby nam wyjasniono dlaczego go zabieraja bez wyjasnien nic zero odzewu z ich strony ,minął rok i dzieci nadal nie maja ,powiem tak dzieci były ładniutkie wiec komuś przypasowały ,pierwsze spotkania z dziecmi mieli po 2 tygodniach jak dzieci zaczeły płakać za rodzicami to stwierdzili że dzieci się ich boja i było po spotkaniu ,wiecie co to znaczy dla rodziców masakra do dnia dzisiejszego nic nie moga zrobić ,mają adwokatów super ale to jest układ te BV ,powiem wam że mieszkaja tutaj od 20 lat i nie są Polakami wiec jak widać wszyscy są narażeni na zabranie dzieci ,biedni pracuja po wiecej godzin żeby nie siedzieć w domu i mysleć ,przybyło im po 10 lat co najmniej ,mieszkamy w w bloku mamy drzwi na przeciwko siebie ,wiec dzieci u nas były czesto poniewż się razem bawili z moim synem ,dodam żeby nie było pomówień rodzice są dość bogaci ,kazdego dnia się boje o mojego syna żeby tylko nam się to nie przydażyło,nigdy u nich wczesniej nie było BV wiec nie rozumie tego wszystkiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
To jeden z problemów, który pokazuje, że dzieci za pomocą Barnevernet chcą kontrolować swoich rodziców.

Rozmawiałam z moim sąsiadem, powiedziała, że ​​jej nastoletnia córka zagroziła jej, że będzie ona dzwonić po Barnevernet ponieważ matka nie da jej grać w gry komputerowe. Istnieje wiele rodzin, które zmagają się z tym problemem, zostali skazani na coś, czego nigdy nie zrobili. Opisuje się, żę rodzice znęcają się na dziećmi. Chodziaż sprawcami znęcania nie są, to traca dzieci przez fałszywe oskarżenia. Barnevernet słucha kłamstw dzieci, zabiera je z dala od biologicznych rodziców, wysyła je do rodzin zastępczych. Te rodziny zarabiają bardzo dobre wynagrodzenie, wykonując swe zadania. Jest to nowoczesny biznes, w którym dzieci są materiałem, który można wybierać , przebierać i zarabiać na nim.

Child traffiking w google
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Joseph napisał:
Zastanawia mnie po jakiemu to jest? Może ktoś przetłumaczy??

Wydaje mi się że powodem zabierania dzieci był analfabetyzm rodziców jak widzę takie twory....

Więc proszę : Caroline blir kidnappet original

Przesłano 23 kwi 2008
Caroline is abducted
03:33
by police and "Child Protection" in Drammen with help from judge Trygve Øydne.

Trygve Øydne acted as a judge in the same case twice. He declared himself habile - even though he besides being a judge in Drammen city court is a foster father paid by the "Child Protection Service" (CPS). The judge is corrupt. He knows that Caroline was frightened about being taken by the CPS; she did not dear to go to school, she had nightmares and became sick. Still he let the CPS take Caroline.

The CPS drugs Caroline, and they do not let me se the papers.

Lawyers have asked to see my papers and not returned them. 6 lawers have been involved and not helped me.

These are lawyers who turn against their own clients:
- HARALD GRAPE, Lawyer firm Drevland & Grape, Oslo
- KNUT MANNSÅKER, Lawyer firm Mannsåker & Flatebø, Bergen
- TONE NORDERVAL, Oslo
- SVEIN DUESUND, Drammen
- ÅSE SCHEI, Drammen
- ANNE-CATRINE VOGT, Drammen

For more information on Norway's corrupt CPS and legal system, protected by the government and parliament,

A video that shows Caroline when she learned that the CPS would take her away, has been stopped here at YouTube (without reason).

Stortinget / Regjeringa / Myndighetene Driver barnehandel. som skatte betalerne må betale for.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów

(joannapilarczyk)
Nowicjusz
Dawid, czy Ty choć przez chwilę pomyślałeś dlaczego młody człowiek musiał uciekać w świat magiczny którym jest komputer? czy pomyślałeś jaką ma sytuację w domu, że pod groźbą odcięcia go od komputera (od którego prawdopodobnie już jest uzależniony) jest gotowy zamiast wrócić do rzeczywistości rodzinnej, odejść do innej rodziny za pomocą BV? czy zobaczyłeś że zamiast iść w destrukcyjny świat narkotyków, alkoholu czy choroby psychicznej wybrał drogę świata gier - a to już jest wystarczająco symboliczne że może być azylem psychicznym przecież skoro nie jest destrukcyjne..świat magiczny ma być bezpieczny przecież, więc to dobry sygnał i nastolatka rokuje pomyślnie..czy pomyślałeś co ma w głowie taka nastolatka, która wybiera odejście od rzeczywistości? że musi stosować szantaż i używać do tego instytucji BV, aby nie dać się złamać matce, aby nie odebrano jej jej azylu (przyczyn może być wiele, a tej właściwej przecież nie znamy)..czy Ty wiesz dlaczego dzieci tak robią? czy wiesz skąd biorą się kłamstwa u nastolatków? czy wiesz co to jest bunt młodzieńczy i eriksonowski kryzys tożsamości? czy pomyślałeś, że nikt nie jest z natury zły, a postępuje źle bo nie ma innego wyjścia jak jest nastolatkiem? czy pomyślałeś dlaczego ta nastolatka jest taka jaka jest? jak ją ukształtowano, że zaczęła od tego uciekać w świat gier? co zrobili tacy rodzice, że tak ją ukształtowali albo czego nie zrobili aby nie musieli zbierać takich plonów w dobie nastoletniego kryzysu? czy to nie jest obrona przestrzeni prywatnej? a może obrona azylu? czy to jest kontrola rodziców przez dzieci aby na pewno? - wiesz ja uważam że zawsze taki moment kiedy nastolatek walczy z rodzicem ma wiele przyczyn i podłoże jest różne..nie znasz wersji dziewczyny, a jedynie sąsiadki, która będzie bronić swojego dobrego imienia i przedstawi Ci swoją wersję odpowiednio abyś się opowiedział po stronie tej własnej wersji..na podstawie okrojonych przesłanek wysnuwasz dalekosiężne wnioski..po raz kolejny Dawid - zastanów się nad tym co tu zamieszczasz..

wiesz, nie każdy młody człowiek tak musi postępować jak ta nastolatka, wielu młodych ludzi nie przechodzi tak dramatycznego kryzysu tożsamości i nie ma buntu młodzieńczego..bo rodzice byli wydolni i nie muszą ich nastolatki testować w taki tragiczny sposób jak ucieczki z domu, angażowanie BV czy inne..

stanowisko BV jest jasne - najważniejsze jest dziecko, a skoro dziecko decyduje się na opuszczenie domu rodzinnego, to musi mieć powody..tym bardziej wyobraź sobie że nastolatki mają prawo wyboru i mogą decydować o sobie w Norwegii, a także popełniać błędy na których się nauczą albo i nie..a odejście od rodziny jako własna decyzja - to jest emocjonalnie tak trudne, że jak nastolatek tak postanawia, to przed czym musiał uciekać?

wiesz, a wynagrodzenie za wzięcie czyjegoś dziecka..jak ty sobie wyobrażasz aby to był wolontariat? przecież na pierwszym miejscu by były dzieci własne a nie adoptowane, gdyby nie wsparcie państwa i rodzice by np. kazali dziecku "odpracować" to że u nich może być..a jak tacy rodzice mają z własnych środków utrzymywać takiego nastolatka, którego potrzeby wymagają nakładów finansowych i to całkiem sporych przecież...nazwanie tego biznesem jest też śmieszne, bo to są naprawdę średnie kwoty na warunki norweskie i zapotrzebowanie nastolatków, które chcą mieć to co rówieśnicy np. jest spore i nic szczególnego się dorobić na tym nie można specjalnie bo koszt wychowania nastolatka to spory wydatek..np. wiedziałeś że np rok szkoły kosztuje 80tys a czasem 120tys? zatem jeszcze raz pomyśl zanim coś nazwiesz biznesem..mamy zdecydowanie inne definicje słowa "biznes"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
Joasiu jak bys mogła opisać cennik ile kosztują szkoły to wtedy się odniosę do tego bizensu i cennik jaki rodzina zastepcza dostaje na dziecko, które adoptuje.czyli ile dostaje a ile wydaję na opłate szkołę...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok